Strippenkaart of content-abonnement

Herken je dat? Dat je regelmatig zwetend achter je laptop zit te worstelen met een nieuwsbrief, persbericht, blog of andere tekst? Dat je maar geen sprankeling krijgt in je Twitter- of Facebookpost? En - laat me raden - dat je ertegen aanhikt telkens een tekstschrijver in te schakelen? Dan is de Alfa Rho-strippenkaart of een content-abonnement iets voor jou! Jij telkens blij met een sterke tekst, en geen onnodige zweetplekken in je fris gewassen shirt. Typisch gevalletje win-win. 

Strippenkaart

De strippenkaart is bedoeld voor kleine, terugkerende tekstopdrachten voor zzp'ers en mkb'ers. Zonder gedoe met offertes en facturen koop je met de strippenkaart tegen een gereduceerd tarief eenvoudig schrijfuren in en schakel je me in wanneer je me nodig hebt. Voor welk schrijf-, redigeer- of corrigeerklusje dan ook. Eén telefoontje of mailtje is genoeg om snel verzekerd te zijn van een professionele tekst die werkt. Een strippenkaart is één jaar geldig.

Content-abonnement

Met een content-abonnement blijf je top of mind bij je klanten en prospects. We spreken een efficiënte vorm van samenwerking af. Daarna sta ik op vaste momenten per week/maand/jaar klaar om jou en je klanten te verrassen met overtuigende content voor je nieuwsbrief, blog en/of je pagina op Facebook, Twitter en/of LinkedIn. Tegen een aantrekkelijk tarief, uiteraard.

 

6 redenen om te kiezen voor een strippenkaart of content-abonnement

1. Geen gedoe met offertes en meerdere facturen. Eén telefoontje of mail is voldoende om snel verzekerd te zijn van een sterke test.

2. Je bent verzekerd van professionele en verse content. (Voor je site is ook Google daar blij mee!)

3. Door de regelmatige samenwerking leer ik jou en je bedrijf(s-DNA) steeds beter kennen. Zo heb ik al snel aan een ha woo genoeg en weet jij precies wat je aan me hebt.

4. Met een abonnement ben je op de afgesproken momenten zeker van een plaats in mijn agenda en blijf je top of mind bij je (potentiële) klanten.

5. Met de inkoop van uren (strippenkaart) of het maandelijkse abonnementsbedrag profiteer je van een gereduceerd tarief en weet je precies waar je qua kosten aan toe bent.

6. Mij je teksten laten schrijven, scheelt je een hoop tijd. En vast ook een flinke portie stress.


Ook zin om samen aan de slag te gaan? En lijkt de strippenkaart of een abonnement je wel wat? Neem contact op als je er meer van wilt weten en wees verzekerd van een voorstel op maat.
 

Bel of mail voor meer informatie
 

Contact

Alfa Rho - Arianne de Ruiter
Oosterkade 2
8911 KG Leeuwarden

06-18 29 67 65
Hyacinth, ho!

Hyacinth, ho!

Geplaatst op: 2018-09-18

Ontdek hoe één woord je tekst – ja zelfs je imago – seksloos maakt en degradeert, én hoe je er eenvoudig weer schwung in krijgt (pfiew).

Lees meer Meer blogs
 • Arianne dringt snel door tot de kern van je organisatie en zet je boodschap vakkundig om in sterke tekst.

  Erik Toenhake, directeur DutchSpirit
 • Arianne is een snelle denker, weet complexe stukken gauw te doorgronden en levert werk van hoge kwaliteit.

  Mark Mellema, Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis
 • Met Arianne is het niet alleen heel plezierig samenwerken, je bent ook zeker van professionaliteit, accuratesse en kwaliteit.

  Teo de Groot, directeur CSG Anna Maria van Schurman
 • Snel, toegewijd, een fijn ontwikkeld gevoel voor publiciteit en een feilloze beheersing van het Nederlands.

  Pieter Sijpersma, vm hoofdredacteur Dagblad van het Noorden
Erik Toenhake, directeur DutchSpirit Mark Mellema, Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis Teo de Groot, directeur CSG Anna Maria van Schurman Pieter Sijpersma, vm hoofdredacteur Dagblad van het Noorden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.