Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de privacyverklaring.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Je kunt er geen rechten aan ontlenen. 

Informatie van derden, producten en diensten
Als Alfa Rho (hierna te noemen: ik) op deze website links naar websites van derden noemt, betekent dit niet dat ik de op of via deze websites aangeboden producten of diensten aanbeveel. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van deze links is voor eigen risico. De informatie op deze websites heb ik niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Ik behoud mij alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op deze website aangeboden teksten en het logo van Alfa Rho. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming. Je mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen, persoonlijk gebruik.

Privacyverklaring
Lees hier de privacyverklaring.

Wijzigingen
Ik behoud me het recht voor de informatie op deze website, inclusief de tekst van deze disclaimer en de privacyverklaring, op elke moment zonder aankondiging te wijzigen. Op deze website staat altijd de meest actuele versie van de informatie en van de disclaimer en de privacyverklaring.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Contact

Alfa Rho - Arianne de Ruiter
Kanadeeskestrjitte 20
8491 BE Akkrum

06-18 29 67 65
Halt aan het hyacinthje

Halt aan het hyacinthje

Geplaatst op: 2020-06-27

Ontdek hoe één woord je tekst – ja zelfs je imago – seksloos maakt en degradeert, én hoe je er eenvoudig weer schwung in krijgt (pfiew).

Lees meer Meer blogs
 • Arianne heeft ons uitstekend geholpen om een complexe beleidsnotitie logisch op te bouwen en inhoudelijk scherp te krijgen.

  Afdeling Kindergeneeskunde, LUMC, Leiden
 • Met Arianne is het niet alleen heel plezierig samenwerken, je bent ook zeker van professionaliteit, accuratesse en kwaliteit.

  Teo de Groot, bestuurder CBO Noardwest-Fryslân (onderwijs en opvang)
 • Met haar werkwijze en kritische blik zorgt ze dat jouw verhaal in de juiste toon én foutloos op papier of scherm verschijnt.

  Caroline Derkx-Oosting, directeur Oosting Communicatie
 • Arianne is een snelle denker, weet complexe stukken gauw te doorgronden en levert werk van hoge kwaliteit.

  Mark Mellema, Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis
 • Arianne dringt snel door tot de kern van je organisatie en zet je boodschap vakkundig om in sterke tekst.

  Erik Toenhake, directeur DutchSpirit
 • Snel, toegewijd, een fijn ontwikkeld gevoel voor publiciteit en een feilloze beheersing van het Nederlands.

  Pieter Sijpersma, vm hoofdredacteur Dagblad van het Noorden
Afdeling Kindergeneeskunde, LUMC, Leiden Teo de Groot, bestuurder CBO Noardwest-Fryslân (onderwijs en opvang) Caroline Derkx-Oosting, directeur Oosting Communicatie Mark Mellema, Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis Erik Toenhake, directeur DutchSpirit Pieter Sijpersma, vm hoofdredacteur Dagblad van het Noorden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.